Salată Clasică Caesar
Reteta clasica salata Caesar este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, sos worcestershire, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați O Salată Clasică Caesar, Salată Clasică Caesar, și Salată Clasică Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați hamsiile într-un castron cu apă, 5 minute.
Se scurge și se usucă, apoi se toacă mărunt și se pasează pentru a forma o pastă; pus deoparte.
Combinați untul cu usturoiul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti, rotind tigaia ocazional, 5 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă într-un bol mediu.
Adăugați cuburile de pâine și pătrunjelul și aruncați; condimentează cu sare și piper. Aranjați pâinea pe o foaie de copt într-un singur strat și coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 10 minute; lasa sa se raceasca.
Între timp, faceți pansamentul: aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere. Coborâți ușor oul în apă, apoi scoateți imediat tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute.
Scurgeți și clătiți oul sub apă rece; crăpați într-un castron mare.
Bateți pasta de hamsii, oțetul, sosul Worcestershire, sucul de lămâie și pudra de muștar până se omogenizează.
Se amestecă uleiul de măsline într-un flux lent și constant până se emulsionează; condimentează cu sare și piper.
Adăugați salata verde, crutoanele și aproximativ o treime din parmezan în castron cu pansamentul și aruncați ușor. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu parmezanul rămas.
Fotografie de Johnny Miller