Salată Chipotle Caesar

Salată Chipotle Caesar
Chipotle Salata Caesar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 225 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână salată română, jincercama, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Caesar De Pui Din Sud-Vest Cu Pansament Chipotle, Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle, și Salată de Romaine, Avocado la grătar și porumb afumat cu pansament Chipotle-Caesar.

Instrucțiuni

1
Tăiați jcama în felii subțiri.
2
Tăiați fiecare felie într-o stea folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea de 1 1/2 inch (aproximativ 15 Stele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Aruncați împreună salata verde, ardeiul gras și cantitatea dorită de pansament într-un castron mare. Top cu stele jcama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista