Salată Cezar luminată cu crutoane de Tofu

Salată Cezar luminată cu crutoane de Tofu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Caesar luminată cu crutoane de Tofu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $1.28 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oregano, făină de porumb, salată română și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Caesar cu crutoane crocante de Tofu, Caesar Wrap Cu Crutoane De Tofu Și Broccoli, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de porumb și oregano; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2
Combinați tofu și tamari într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Presărați amestecul de făină de porumb peste tofu; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați tofu; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Scoateți tofu din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați salata într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Stropiți 3/4 cană de pansament Caesar peste salată; aruncați bine. Puneți 2 căni de salată în fiecare din cele 5 boluri; acoperiți fiecare cu 1/2 cană de crutoane de tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
CrutoaneCrutoane
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Serviți imediat.
10
Notă: păstrați pansamentul rămas într-un recipient etanș la frigider timp de 1 săptămână.
11
Serviți cu verdeață de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate45
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista