Salată catalană cu verdeață și vinaigretă Romesco (Xato)
Salata catalană cu verdeață și Vinaigreta Romesco (Xato) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 10 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă fierte tari, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de Tunan și andive Creț cu vinaigretă Romesco (xat cca.), Sos catalan de ardei și nuci (Salsa Romesco), și Salată De Sfeclă Cu Sos Romesco Și Verdeață De Primăvară.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul catalan și sosul de nuci, 2 linguri de apă fierbinte și oțetul de vin roșu într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Combinați andive și salată verde într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Așezați aproximativ 1 1/3 căni de verdeață pe fiecare dintre cele 10 farfurii.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de sos; împărțiți măslinele și ouăle uniform între salate.