Salată Caprese La Cuptor
Nevoie de un felul principal vegetarian? Salata Caprese la cuptor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de busuioc, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Caprese la cuptor cu roșii și Mozzarella, Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), și Caprese La Cuptor Rigatoni.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aranjați pâinea de baghetă feliată pe o foaie de copt.
Ungeți cu puțin ulei de măsline și presărați sare.
Coaceți până când pâinea este aurie palidă și crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor. Topiți fiecare felie de pâine cu o felie de roșii și presărați cu sare și piper. Topiți fiecare felie de roșii cu o felie de mozzarella și presărați cu sare. Întoarceți foaia de copt la cuptor până când brânza și roșiile sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Aranjați toasturile pe un platou de servire. Topiți fiecare pâine prăjită cu o frunză de busuioc. Folosind peria, stropiți uleiul de măsline rămas peste busuioc.
Se presară cu sare și piper și se servește.