Salată Caldă De Varză De Bruxelles
Salata caldă de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, piper, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Caldă De Varză De Bruxelles, Salată Caldă De Varză De Bruxelles Cu Muștar, și Salată Caldă De Varză De Bruxelles Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau doar pana devin aurii, amestecand continuu.
Adăugați pesmet; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor, amestecand continuu.
Transferați amestecul de usturoi într-un castron mic.
Separați frunzele de varza de Bruxelles; sferturi de miez.
Se încălzește restul de 1/2 linguriță de ulei la foc mediu.
Adăugați frunze și miezuri în tigaie; gatiti 8 minute sau doar pana cand frunzele se ofilesc si miezurile sunt clare, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; aruncați cu amestec de pesmet, sare și piper. Se acoperă cu nuci și brânză.