Salata caldă de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, piper, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Caldă De Varză De Bruxelles, Salată Caldă De Varză De Bruxelles Cu Muștar, și Salată Caldă De Varză De Bruxelles Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau doar pana devin aurii, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați pesmet; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4
Transferați amestecul de usturoi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Separați frunzele de varza de Bruxelles; sferturi de miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
6
Se încălzește restul de 1/2 linguriță de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați frunze și miezuri în tigaie; gatiti 8 minute sau doar pana cand frunzele se ofilesc si miezurile sunt clare, amestecand frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc; aruncați cu amestec de pesmet, sare și piper. Se acoperă cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă