Reteta Salata de Taco de pui cald este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 25. O porție conține 70 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați taco Bell Taco Taco mix de condimente, chipsuri de tortilla, salată verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată caldă în stil Taco – începând o altă rundă de Whole30, Salată caldă de pui, și Salată Caldă De Pui.
Instrucțiuni
1
Gatiti puiul in 2 linguri. pansament în tigaie mare la foc mediu-mare 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă pansamentul rămas, amestecul de condimente și roșiile; gatiti si amestecati la foc mediu 5 min. sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Tomate
Pui întreg
3
Așezați chipsurile pe un platou mare; se acoperă cu straturi de salată, amestec de pui, brânză, măsline și ceapă.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.