Salata caldă de spanac cu vinaigretă cu miere-usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 150 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, căței de usturoi, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Cuscus Cu Vinetă Caldă De Miere, Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, și Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați spanacul, ciupercile și migdalele într-un castron mare de servire; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Migdale
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu. Când strălucește, adăugați usturoiul și șalota și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti pana se rumeneste usturoiul, aproximativ 2 minute, apoi adaugati otet si amestecati pentru a incorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă mierea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
4
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă pentru a acoperi.