Salată caldă de spanac cu ouă Poșate moi
Salata caldă de spanac cu ouă moale braconate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Praz prăjit cu ouă Pocate și salată caldă de spanac, Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate, și Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Adăugați 1 linguriță de sare și ouăle și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron cu apă rece și lăsați să stea timp de 3 până la 4 minute. Păstrați tigaia cu apă fierbinte pe aragaz la foc mic.
Între timp, puneți spanacul într-un castron mare. Într-o tigaie medie, combinați uleiul de măsline, sherry și oțeturile balsamice, șalota și cimbru și fierbeți timp de 1 minut.
Crăpați ouăle peste tot și curățați-le ușor sub apă curentă caldă, păstrându-le întregi. Folosind o lingură cu fante, strecurați ouăle în apa fierbinte timp de 30 de secunde.
Se toarnă pansamentul cald peste spanac, se condimentează cu sare și piper și se aruncă. Puneți salata pe farfurii, acoperiți fiecare cu un ou și serviți.