Salata caldă de spanac cu ouă moale braconate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Praz prăjit cu ouă Pocate și salată caldă de spanac, Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate, și Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1 linguriță de sare și ouăle și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron cu apă rece și lăsați să stea timp de 3 până la 4 minute. Păstrați tigaia cu apă fierbinte pe aragaz la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, puneți spanacul într-un castron mare. Într-o tigaie medie, combinați uleiul de măsline, sherry și oțeturile balsamice, șalota și cimbru și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Crăpați ouăle peste tot și curățați-le ușor sub apă curentă caldă, păstrându-le întregi. Folosind o lingură cu fante, strecurați ouăle în apa fierbinte timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se toarnă pansamentul cald peste spanac, se condimentează cu sare și piper și se aruncă. Puneți salata pe farfurii, acoperiți fiecare cu un ou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ