Salată caldă de sfeclă și linte cu brânză de capră
Salata caldă de sfeclă și linte cu brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 937 calorii, 53G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 5.8 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon tăiate în centru, miere, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Salată Caldă De Linte Cu Brânză De Capră, Sandvișuri calde cu brânză de capră, sfeclă și Rucola, și Taitei de sfeclă și Anjou cu sos cald de slănină - fistic și brânză de capră coaptă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aruncați sfecla cu 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Între timp, condimentați nucile cu sare și piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați brânza de capră în 4 runde uniforme. Apăsați părțile tăiate în piulițe și dați deoparte. Încălziți lintea în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De Capră
Linte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu-mare pana cand este crocanta, 10 minute, si transferati pe prosoape de hartie cu o lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați șalotul în picăturile de tigaie și gătiți timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din căldură; amestecați oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Scoateți sfecla din cuptor și încălziți brânza de capră cu coajă de nuci pe tigaia fierbinte. Aruncați frisee cu slănină și dressing și împărțiți între boluri. Topiți salatele cu sfeclă, linte și o rundă de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Linte
Cret Andive
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Stropiți cu mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
10
Per portie: calorii 482; grăsime 39 g (saturate 12 g); Colesterol 42 mg; sodiu 571 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 5 g; proteine 15 g
11
Fotografie de Antonis Achilleos
12
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați prazul și morcovii și gătiți până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
14
Adăugați usturoiul și pasta de roșii și gătiți 1 minut. Creșteți căldura la mare; adăugați 4 căni de apă, bățul de scorțișoară și linte. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-înalt, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Linte
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
15
Între timp, îndepărtați tulpinile elvețiene; rezervați 3 frunze și tocați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
16
Așezați frunzele întregi peste linte, acoperiți și ofiliți, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
17
Scoateți ciorba și acoperiți lintea. Condimentați somonul cu sare și piper și înfășurați o frunză de ciorbă ofilită în jurul fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Linte
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chard Elvețian
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
18
Rezervați aproximativ 1 cană de linte pentru o altă utilizare. Amestecați mierea și sucul de lămâie în lintea rămasă și condimentați cu sare și piper. Amestecați ciorba tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linte
Chard Elvețian
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
19
Așezați somonul învelit deasupra lintei, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când peștele este doar gătit, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Linte
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
20
Scoateți somonul și tăiați-l în bucăți. (Dacă lintea este uscată, adăugați un strop de apă.) Împărțiți lintea între boluri și acoperiți cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
21
Per portie: calorii 510; grăsime 20 g (saturate 3 g); Colesterol 70 mg; sodiu 357 mg; Carbohidrați 45 g; Fibre 8 g; proteine 40 g