Salată caldă de miel cu rodie
Salata caldă de miel cu rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 57G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, căței de usturoi, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie, Salată caldă de linte pătată cu Kale și semințe de rodie, și Salată caldă de miel și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Încălziți o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați mielul și ionul maro pe toate părțile, 6 până la 8 minute în total.
Transferați mielul pe un platou.
Adăugați șalotele și usturoiul în oală și gătiți, amestecând, până când sunt moi și se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați un vârf de sare în oală, apoi turnați bulionul și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți mielul în oală, acoperiți și transferați la cuptor.
Prăjiți mielul timp de aproximativ 5 ore, până când mielul se destramă literalmente. Scoateți mielul din cuptor și lăsați-l să se răcească în oală.
Cu aproximativ o oră înainte să vrei să mănânci, scoate mielul din oală.
Tăiați și scoateți sfoara.
Îndepărtați cât mai mult din grăsime și tăiați carnea în bucăți uniforme cu două furculițe.
Puneți rucola pe un platou și puneți mielul mărunțit deasupra.
Se presară sare de mare și menta tocată.
Tăiați rodia în jumătate. Țineți o jumătate de rodie deasupra farfuriei și loviți partea din spate a acesteia cu o lingură de lemn pentru a scoate semințele.
Luați cealaltă jumătate de rodie și stoarceți sucul peste salată. Dacă doriți o salată mai suculentă, mai puternică, mai fructuoasă, adăugați câteva linguri de melasă de rodie. Împrăștiați nucile de pin prăjite și brânza feta deasupra, dacă doriți.
Serviți salata în timp ce mielul este încă cald (grăsimea rece de miel se congela neaprobabil), cu pita încălzită pe lateral.