Salată caldă de ficat de pui, boia afumată și sherry

Salată caldă de ficat de pui, boia afumată și sherry
Nevoie de o băutură fără gluten? Salata caldă de ficat de pui, boia afumată și sherry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 602 calorii, 25g de proteine, și 51G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, căței de usturoi, salată de rachete și pachet de ficat de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sherry-supă de usturoi cu boia afumată, Salată De Cartofi De Boia Afumată, și Salată de ardei afumat cu Broccoli și orz.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele pentru sos într-un robot de bucătărie, apoi bateți până la o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți alunele rămase pe o foaie de copt, prăjiți 5 minute până se prăjesc ușor, tocați aproximativ, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Acum faceți salata adăugați uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți rapid ficatul în 2 loturi până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați sherry, apoi faceți bule câteva minute la foc mare. Se amestecă sosul și se lasă să se îngroașe și să se încălzească. Stropiți în sucul de lămâie, apoi condimentați după gust. Îmbrăcați frunzele de salată cu puțin oțet de sherry. Puneți ficatul și sosul pe farfurii de servire, presărați alunele tocate prăjite, apoi împrăștiați peste frunzele de salată îmbrăcate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista