Salată caldă de dovlecei de Butternut cu vinetă de mandarină-rozmarin
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Salata caldă de dovlecei de Butternut cu vinetă de mandarină-rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 284 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de legume, mandarine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată De Dovlecei De Butternut Prăjită Cu Vinetă De Mandarină-Rozmarin, Salată de dovlecei de Butternut prăjită cu vinetă caldă de cidru, și Salată de dovlecei de Butternut prăjită cu vinetă caldă de cidru.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați dovlecelul. Condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De Toaletă
4
Se sotează până se rumenesc ușor și se înmoaie, 8 până la 10 minute.
5
Adăugați bulionul de legume. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până la fiert, 15 până la 20 de minute. Condimentează cu mai multă sare și piper și lasă dovlecelul deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cuțit De Toaletă
6
Între timp, pregătiți mandarinele și vinaigreta. Cojiți 3 mandarine și feliați-le în runde de 1 inch, îndepărtând orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Mandarină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Așezați mandarinele feliate într-un bol. Pentru a face vinaigreta, sucați mandarina rămasă într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Mandarină
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
9
Bateți până se combină. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Într-un castron mare de servire, adăugați verdele de salată mixtă. Aruncați salata cu vinetă până când este acoperită uniform. Se acoperă cu dovlecelul cald de butternut. Aranjați mandarinele feliate deasupra și presărați cu afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Afine Uscate
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Mandarină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat