Salată caldă de conopidă și orz cu ierburi

Salată caldă de conopidă și orz cu ierburi
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Conopida caldă și salata de orz cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, fasole de unt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orz Cu Ierburi, Salată Simplă De Orz Cu Ierburi, și Curcan cu salată caldă de orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orzul într-o cratiță mare; adăugați apăpentru a acoperi cu 2". Se condimentează cu sare. Aduceți la aboil și gătiți până se înmoaie, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți; rulați sub apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Între timp, bateți sucul de lămâie,maioneza, muștarul Dijon și 5 linguri de ulei într-un castron mediu până la emulsionare. Sezonîmbrăcare cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o abilitate marepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați conopida; gatiti,intorcand ocazional, pana se rumeneste in pete,10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
6
Adăugați 2 linguri de apă,acoperiți și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
7
Transferați conopida într-un castron mare; adăugațifasole, 1/4 cană pătrunjel, 1 lingură tarhon, orz rezervat și jumătate din pansament rezervat.Aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Împărțiți salata între boluri; stropitrămânând să se îmbrace.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Garnisiți cu lemonzest, 1/4 cană de pătrunjel și 1 lingură de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
10
Per porție: 420 calorii, 25 g grăsimi, 11 g fibre
11
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista