Salată Caldă De Ciuperci Sălbatice

Salata caldă de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cap de la magazin și ridica copilul rucola verde, unt, usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice, Ciuperci calde, sparanghel prăjit și salată de orez sălbatic cu Feta, și Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți verdeața de rucola într-un bol mare de servire și dați deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până la parfum, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se caramelizează frumos, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare, piper și amestecă oțetul de sherry.
Se ia de pe foc și se amestecă mascarpona până când amestecul devine cremos.
Se adaugă pătrunjelul și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei
Se toarnă amestecul de ciuperci peste verdele de rucola și se servește.