Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână salată de unt, crenguțe de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată caldă de spanac cu ouă Poșate moi, Chanterelle și Mangalitsa Speck Pizza, și Praz prăjit cu ouă Pocate și salată caldă de spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Combinați 4 linguriulei și cimbru într-un castron mare. Apăsați 2 usturoi în ulei cu presă de usturoi; bateți toblend.
Adăugați chanterelles și aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Pulverizați foaia de copt cu ramă cu nonstickspray.
Răspândiți amestecul de ciuperci pe foaie.Prăjiți ciupercile până se înmoaie, amestecândocazional, aproximativ 6 minute.
Tăiați Speck în cruce în benzi groase de 1/4 inch.
Încălziți 1 lingură de ulei în abilități micipeste căldură medie-mare.
Adăugați Speck; saut până la 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Prăjiți feliile de ciabatta până devin aurii; frecațicu cățelul de usturoi rămas.
Stropiți cu 1lingura de ulei. Înjumătățiți fiecare felie pe lungime.
Umpleți tigaia mare cu apă și aduceți-lefierbeți.
Adăugați 1/2 linguriță sare. Crăpați ouăle, 1 la un moment dat, în ceașcă de cremă, apoi glisați oul din cupă în apă; reduceți căldura la minim. Poacheggs până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt moi, 3 până la 4 minute.
Între timp, aruncați salată verde și m mincroche cusuficient vinaigrette pentru a acoperi. Salată de movilă PE6 farfurii. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați ouăle din apă, tamponați cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de lichid și așezați deasupra salatelor.
Garniturăcu ciuperci și Speck.
Așezați ciabattafingers în jurul salatei și serviți imediat.