Salata caldă de cartofi și păstrăv afumat este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, păstrăv, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Caldă De Cartofi Fingerling, Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, și Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți capere întărite cu sare, puneți într-un castron mic, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie 10 minute pentru a îndepărta sarea; clătiți și uscați complet. (Pentru caperele ambalate în saramură, clătiți bine și uscați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Saramură
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cartofii și gătiți, neacoperiți, până se înmoaie când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Scurgere.
5
Între timp, scoateți și aruncați pielea din păstrăv. Rupeți peștele în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Setați o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu - mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline; când începe să se onduleze, adăugați capere (folosiți un suport și stați înapoi-uleiul se poate stropi). Gatiti, amestecand o data, pana cand fructele de padure s-au deschis si sunt maro deschis si crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Fructe De Padure
Capere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru Oală
Tigaie
7
Se toarnă într-o strecurătoare de sârmă fină peste o măsură de sticlă de 1 cană; rezervați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
8
Se toarnă capere pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Într-un castron mare de servire, amestecați uleiul din capere cu suc de lămâie și piper. Se amestecă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cartofi
Capere
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Adăugați păstrăv, măr și mărar și amestecați ușor.