Salată caldă de cartofi prăjiți cu anghinare

Salata caldă de cartofi prăjiți cu anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, capere, cartofi cu piele subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, și Salată de cartofi dulci prăjiți cu sos cald de Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 pe 15 inci, amestecați cartofii cu 1/2 linguriță ulei de măsline; se presară cu 1/2 linguriță sare și se amestecă pentru a acoperi.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 400, amestecând ocazional, până când cartofii se rumenesc și se înmoaie când sunt străpunși, 25 până la 30 de minute.
Între timp, clătiți anghinare proaspete; tăiați capetele tulpinii decolorate. Rupeți și aruncați frunzele exterioare grosiere până la cele interioare fragede, de culoare verde pal.
Tăiați vârfurile de anghinare spinoase, tăiați fibrele grosiere din tulpini și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați centrele fuzzy și aruncați (Vezi notele).
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, aduceți 1/2 cană de apă și sucul de lămâie la fiert.
Adăugați anghinare și 1/4 linguriță de sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 10 minute (dacă folosiți inimi de anghinare congelate, săriți pasul 2 și gătiți doar 3 până la 4 minute). Descoperiți și fierbeți, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Într-un castron mare, amestecați restul de 2 1/2 lingurițe de ulei de măsline, oțet și muștar.
Adăugați cartofi, anghinare (cu orice sucuri), frisee, capere și tarhon.
Se amestecă ușor pentru a acoperi și se condimentează după gust cu sare și piper.