Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină
Salata caldă de cartofi cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 371 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, frunze proaspete de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Salată caldă de cartofi cu slănină, Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină, și Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic și se lasă deoparte.
Adăugați cartofi în oală cu apă rece sărată. Se aduce la fierbere, la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește 20 de minute până se înmoaie.
Se scurge și se pune într-un castron mare. Acoperiți cu folie pentru a se încălzi, dacă este necesar.
Adăugați slănină în tigaia mare și gătiți până când sunt crocante la foc mediu.
Scoateți într-o tavă de foi căptușită cu prosop de hârtie și rezervați-o.
Adăugați ceapa, stropul de piper și usturoiul în grăsimea de slănină și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinetă la legume.
Lăsați să gătească până se reduce și se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați cartofii, mărarul și slănina în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu pansament. Se lasă să gătească timp de 3 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Transferați salata de cartofi într-un platou de servire și presărați mărar proaspăt tocat.