Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină

Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină
Salata caldă de cartofi cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 371 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, frunze proaspete de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Salată caldă de cartofi cu slănină, Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină, și Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați cartofi în oală cu apă rece sărată. Se aduce la fierbere, la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește 20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge și se pune într-un castron mare. Acoperiți cu folie pentru a se încălzi, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Adăugați slănină în tigaia mare și gătiți până când sunt crocante la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți într-o tavă de foi căptușită cu prosop de hârtie și rezervați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați ceapa, stropul de piper și usturoiul în grăsimea de slănină și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vinetă la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Lăsați să gătească până se reduce și se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute.
9
Adăugați cartofii, mărarul și slănina în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu pansament. Se lasă să gătească timp de 3 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați salata de cartofi într-un platou de servire și presărați mărar proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista