Salată caldă de anghinare și ficat de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de anghinare și ficat de pui. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, spanac pentru copii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată caldă de ficat de pui, Salată caldă de ficat de pui și mere, și Ficat Cald Și Salată De Caju Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Scoateți frunzele exterioare ale fiecărei anghinare.
Tăiați frunzele și tulpinile, curățați fundul de anghinare și răzuiți sufocul cu blană. Frecați fundul peste tot cu jumătatea de lămâie.
Adăugați anghinarea în tigaie și gătiți până se înmoaie, 15 minute.
Scurgeți și sfărâmați inimile.
Între timp, bateți 3 linguri de ulei de măsline cu șalotă, oțet, coajă, cimbru și muștar. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați ficatul de pui cu sare și piper și acoperiți ușor cu făină. Gatiti-le la foc moderat pana cand sunt inca roz in interior, aproximativ 4 minute; transferați pe o farfurie. Aruncați uleiul, adăugați anghinarea în tigaie și încălziți. Se amestecă ficatul și vinaigreta.
Serviți amestecul de anghinare și ficat pe mche.