Salată Caldă Antipasto Kale

Salată Caldă Antipasto Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă Antipasto Kale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale pentru copii, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Cartofi Antipasto, Salată Caldă Balsamică De Kale, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați ceapa roșie, vinetele, ardeii grași și roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe, întorcându-se la jumătatea drumului, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Combinați varza și romaina într-un castron mare cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați legumele fript și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1
Întindeți cubulețele de pâine pe aceeași foaie de copt, condimentați cu sare și piper și fierbeți până devin aurii, întorcând o dată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Împărțiți salata între boluri. Se acoperă cu soppressata, pecorino și crutoane, se stropesc cu ulei de măsline și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrutoaneCrutoane
PecorinoPecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista