Salată Caldă Antipasto Kale

Salată Caldă Antipasto Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă Antipasto Kale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale pentru copii, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Cartofi Antipasto, Salată Caldă Balsamică De Kale, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați ceapa roșie, vinetele, ardeii grași și roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe, întorcându-se la jumătatea drumului, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați varza și romaina într-un castron mare cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați legumele fript și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1
Întindeți cubulețele de pâine pe aceeași foaie de copt, condimentați cu sare și piper și fierbeți până devin aurii, întorcând o dată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Împărțiți salata între boluri. Se acoperă cu soppressata, pecorino și crutoane, se stropesc cu ulei de măsline și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CrutoaneCrutoane
PecorinoPecorino
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista