Salată Caldă Antipasto Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă Antipasto Kale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale pentru copii, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Cartofi Antipasto, Salată Caldă Balsamică De Kale, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aranjați ceapa roșie, vinetele, ardeii grași și roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe, întorcându-se la jumătatea drumului, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate, aproximativ 12 minute.
Combinați varza și romaina într-un castron mare cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Adăugați legumele fript și aruncați.
Întindeți cubulețele de pâine pe aceeași foaie de copt, condimentați cu sare și piper și fierbeți până devin aurii, întorcând o dată, 1 până la 2 minute.
Împărțiți salata între boluri. Se acoperă cu soppressata, pecorino și crutoane, se stropesc cu ulei de măsline și se aruncă ușor.
Fotografie de Christopher Testani