Salată Caesar La Grătar
Rețeta de salată Caesar la grătar ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 23 minute. Această rețetă face 15 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Inimi romaine, oțet de vin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, Salată Caesar cu pui Caesar la grătar, și Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pansament: maioneză de piure, smântână, oțet, usturoi tocat, hamsii, suc de lămâie, sos Worcestershire și muștar în blender până se omogenizează. Cu motorul pornit, stropiți în 1/2 cană de ulei și amestecați. Condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Periați partea tăiată a pâinii cu puțin ulei rămas. Pâine la grătar, întorcându-se o dată, până la prăjit, 3 până la 5 minute.
Scoateți pâinea de pe grătar și frecați cu partea tăiată a cățelului de usturoi înjumătățit.
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Ungeți toate părțile salatei cu uleiul rămas; se presară sare și piper. Salată la grătar, rotind frecvent, până când este ușor carbonizată în jurul marginilor, 2 până la 3 minute.
Se toacă salata verde și se împarte în 6 boluri.
Se presară parmezan, se împrăștie bucăți de baghetă și se stropesc cu o parte din pansament.
Serviți imediat, trecând pansament suplimentar pe lateral.