Salată Caesar Cu Rețetă De Somon Înnegrit
Salata Caesar cu Rețetă de somon înnegrit este o pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de piper, baghetă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Caesar La Grătar Cu Creveți Înnegriți, SALATĂ CAESAR CAJUN TOFU ÎNNEGRITĂ (VEGANĂ), și Rețetă De Salată Vegană Caesar.
Instrucțiuni
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In un castron mare, aruncați cuburile de baghetă cu uleiul și întindeți într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți, agitând tigaia ocazional, timp de aproximativ 7 minute.
Adăugați parmezanul, usturoiul, cimbru, sare și piper și aruncați cu cuburile de pâine.
Coaceți încă 6 minute sau până când pâinea este aurie. Pune deoparte.Pentru pansament: într-un mic robot de bucătărie sau blender, combinați gălbenușul de ou și sucul de lămâie și procesați până se spumează. Cu motorul pornit, adăugați încet ambele uleiuri și procesați până când sunt bine combinate.
Adăugați muștarul, pasta de hamsii, Worcestershire, sosul fierbinte, sarea, piperul și parmezanul și procesați până se combină bine. Pune deoparte.Pentru salată: miez de salată și aruncați orice frunze exterioare dure. Rupeți frunzele în bucăți de mușcătură, spălați-le și uscați-le într-un filator de salată sau pe prosoape de hârtie.
Puneți frunzele într-un castron mare și lăsați-le deoparte.
Încălziți două skillets foarte mari la foc mediu-mare. Când este fierbinte, împărțiți uleiul între ele.
Presărați somonul cu condimentul înnegritor și gătiți pielea cu fața în sus, 2 fileuri în fiecare tigaie, până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Când somonul se eliberează ușor din tigaie, întoarceți și gătiți încă 2 până la 4 minute sau până când somonul este doar gătit. (Puteți, de asemenea, să vă grătiți somonul dacă aragazul este rupt sau dacă faceți camping la Jocurile Olimpice.)
Stropiți 1/3 până la 1/2 cană de pansament și parmezan peste romaine și aruncați. Împărțiți salata în 4 farfurii de servire. Completați fiecare farfurie cu un file de somon și serviți.Încercați aceste rețete de somon pe Food Republic:somon Sockeye de cedru - scândură cu Rețetă de vinaigretă de alune
Rețetă De Somon Învelită Cu Prosciutto
Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb