Salată Caesar Cu Friptură La Grătar

Salată Caesar Cu Friptură La Grătar
Rețeta de friptură la grătar Salata Caesar ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 426 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salată română, crutoane cu aromă de usturoi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caesar Cu Friptură La Grătar, Salată Caesar Cu Friptură La Grătar, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Presărați carnea de vită cu piper. Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 15 până la 18 minute pentru o coacere medie (160F), rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
4
Într-un castron mare, aruncați romaine, crutoane, brânză și pansament. Se acoperă cu felii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți cu parmezan mărunțit suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista