Salată Caesar

Salată Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Caesar. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 363 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.

Instrucțiuni

1
Pentru crutoane, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bucățile de pâine, aruncați pentru a acoperi și gătiți, rotind periodic, până devin aurii la exterior, dar încă fragede în interior, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Lăsați-le să se răcească într-un singur strat pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Îndepărtați frunzele exterioare de romaine până ajungeți la inima bine împachetată (frunzele vor fi mult mai palide); puneți frunzele exterioare deoparte pentru o altă utilizare. Separați frunzele inimii și tăiați-le în bucăți de aproximativ 3 inci lungime (lăsați cele mai mici frunze întregi) pentru a obține 8 căni de frunze împachetate slab. Clătiți și uscați foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
5
Puneți usturoiul și un vârf de sare kosher într - un mortar mare (3 până la 4 căni). Folosind un pistil, lăsați usturoiul într-o pastă cremoasă și suculentă. (Alternativ, tocați usturoiul foarte fin și presărați-l cu sare grosieră. Apoi trageți în mod repetat partea plată a lamei la vârful cuțitului peste usturoiul tocat pentru a apăsa într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Transferați-l într-un castron.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați hamsiile, zdrobind până când sunt descompuse în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8
Adăugați gălbenușul, lucrând amestecul într-o pastă. Lucrați în muștar și apoi sucul de lămâie. Amestecați un vârf de piper negru, Tabasco și Worcestershire. Treceți la un tel și stropiți în uleiul de măsline, amestecând continuu până când este amestecat și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Puneți salata verde, pătrunjelul și crutoanele într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CrutoaneCrutoane
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi bine.
11
Se presară cu 2 până la 3 Tbs. din Parmigiano și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Serviți imediat cu brânza rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
Calorii
1
230, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
7, Grăsimi Mononesaturate
4
13, carbohidrați
5
1040, colesterol
6
45, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista