Salată Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Caesar. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 363 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Pentru crutoane, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Adăugați bucățile de pâine, aruncați pentru a acoperi și gătiți, rotind periodic, până devin aurii la exterior, dar încă fragede în interior, 12 până la 15 minute.
Lăsați-le să se răcească într-un singur strat pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Îndepărtați frunzele exterioare de romaine până ajungeți la inima bine împachetată (frunzele vor fi mult mai palide); puneți frunzele exterioare deoparte pentru o altă utilizare. Separați frunzele inimii și tăiați-le în bucăți de aproximativ 3 inci lungime (lăsați cele mai mici frunze întregi) pentru a obține 8 căni de frunze împachetate slab. Clătiți și uscați foarte bine.
Puneți usturoiul și un vârf de sare kosher într - un mortar mare (3 până la 4 căni). Folosind un pistil, lăsați usturoiul într-o pastă cremoasă și suculentă. (Alternativ, tocați usturoiul foarte fin și presărați-l cu sare grosieră. Apoi trageți în mod repetat partea plată a lamei la vârful cuțitului peste usturoiul tocat pentru a apăsa într-o pastă.
Transferați-l într-un castron.)
Adăugați hamsiile, zdrobind până când sunt descompuse în bucăți.
Adăugați gălbenușul, lucrând amestecul într-o pastă. Lucrați în muștar și apoi sucul de lămâie. Amestecați un vârf de piper negru, Tabasco și Worcestershire. Treceți la un tel și stropiți în uleiul de măsline, amestecând continuu până când este amestecat și cremos.
Puneți salata verde, pătrunjelul și crutoanele într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi bine.
Se presară cu 2 până la 3 Tbs. din Parmigiano și aruncați din nou.
Serviți imediat cu brânza rămasă pe lateral.
7, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
8, Grăsimi Polinesaturate