Salată Caesar

Salată Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Caesar. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 363 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.

Instrucțiuni

1
Pentru crutoane, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bucățile de pâine, aruncați pentru a acoperi și gătiți, rotind periodic, până devin aurii la exterior, dar încă fragede în interior, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Lăsați-le să se răcească într-un singur strat pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Îndepărtați frunzele exterioare de romaine până ajungeți la inima bine împachetată (frunzele vor fi mult mai palide); puneți frunzele exterioare deoparte pentru o altă utilizare. Separați frunzele inimii și tăiați-le în bucăți de aproximativ 3 inci lungime (lăsați cele mai mici frunze întregi) pentru a obține 8 căni de frunze împachetate slab. Clătiți și uscați foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
5
Puneți usturoiul și un vârf de sare kosher într - un mortar mare (3 până la 4 căni). Folosind un pistil, lăsați usturoiul într-o pastă cremoasă și suculentă. (Alternativ, tocați usturoiul foarte fin și presărați-l cu sare grosieră. Apoi trageți în mod repetat partea plată a lamei la vârful cuțitului peste usturoiul tocat pentru a apăsa într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați-l într-un castron.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați hamsiile, zdrobind până când sunt descompuse în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8
Adăugați gălbenușul, lucrând amestecul într-o pastă. Lucrați în muștar și apoi sucul de lămâie. Amestecați un vârf de piper negru, Tabasco și Worcestershire. Treceți la un tel și stropiți în uleiul de măsline, amestecând continuu până când este amestecat și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți salata verde, pătrunjelul și crutoanele într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CrutoaneCrutoane
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi bine.
11
Se presară cu 2 până la 3 Tbs. din Parmigiano și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Serviți imediat cu brânza rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Calorii
1
230, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
7, Grăsimi Mononesaturate
4
13, carbohidrați
5
1040, colesterol
6
45, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista