Salată Caesar

Salata Caesar este o pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 691 calorii, 29G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ulei de măsline, crostini de usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați salata verde sub apă curentă rece. Tăiați miezul și separați tulpina în frunze; aruncați porțiunile ofilite sau decolorate. Agitați frunzele pentru a îndepărta umezeala.
Așezați salata verde într-o pungă mare de plastic cu fermoar; Se răcește cel puțin 2 ore.
Combinați uleiul de măsline și următoarele cinci ingrediente într-un borcan. Acoperiți bine și agitați energic. Pune deoparte.
Tăiați coastele grosiere din frunzele mari de salată și aruncați-le. Rupeți frunzele în bucăți și puneți-le într-un bol mare de salată.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați ușor.Strângeți sucul din jumătățile de lămâie peste salată; radeți brânza peste salată. Se acoperă cu Crostini de usturoi și hamsii.