Nevoie de un farfurie vegană? Salata Lemony Bulgur ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 194 calorii. Dacă aveți la îndemână castraveți, ulei de măsline, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată bulgur de lămâie cu creveți și spanac, Cotlete De Miel Cu Bulgur De Lămâie, și Somon La Cuptor Cu Lămâie Cu Rețetă De Sparanghel Și Bulgur.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și apa clocotită într-un bol mediu. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
În timp ce bulgur stă, combinați uleiul și următoarele 4 ingrediente într-un bol mic; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați bulgurul, amestecul de ulei, castravetele și ingredientele rămase într-un bol; amestecați bine. Acoperiți și răciți 2 ore.