Salată Brie bătută cu curmale și nuci confiate

Salata Brie bătută cu curmale și nuci confiate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 523 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brie, nuci, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brie la cuptor cu compot de mure și nuci confiate, Salată de cuscus cu pui, curmale și nuci, și Salată de Broccoli crud cu nuci și curmale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Pentru a face nucile confiate, agitați jumătățile de nucă în 2 lingurițe de apă, apoi aruncați zahărul. Se împrăștie pe o foaie de copt și se coace la cuptor timp de 6-8 minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Îndepărtați cu grijă coaja de pe brie și aruncați-o.
Puneți lipiciul înăuntru într-un castron de dimensiuni medii. Folosind o lingură sau un tel mic, bateți brie până devine palid și spoonable. Pentru a face pansamentul, bateți uleiul și oțetul împreună, apoi condimentați.
Într-un castron mare, combinați nucile, curmalele și racheta, apoi amestecați cu o parte din pansament.
Așezați o lingură de brie bătută în mijlocul fiecărei farfurii de servire și aranjați salata în jurul ei. Împrăștiați peste crutoane, stropiți cu puțin pansament suplimentar și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.