Salată braconată de creveți, pepene galben și Frisone

Salata braconată de creveți, pepene galben și Frisone este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pepene galben, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Frisocrode Cu Pancettan Și Ouă Pocate, Friscruce Și Salată De Ciuperci Sălbatice Cu Ou Pocat, și Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați jumătate din fenicul cu prazul, usturoiul, semințele de fenicul, semințele de coriandru, boabele de piper negru, coaja de portocală, sucul de portocale, vinul alb, apa și 2 lingurițe de sare kosher și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute.
Se lasă să se răcească 15 minute.
Adăugați creveții în cratiță și gătiți la foc mic până la roz și ondulat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă creveții să se marineze în lichidul cald timp de 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții pe o farfurie. Înjumătățiți fiecare creveți pe lungime și dați-l la frigider până se răcește. Se strecoară lichidul de braconaj, rezervând 1 cană.
Într-o cratiță mică, fierbeți lichidul de braconaj rezervat la foc mare până se reduce la 2 linguri, 15 minute; se transferă într-un castron mare și se amestecă uleiul și oțetul. Condimentează cu sare și piment d ' Espelette.
Adăugați pepene galben, miere, frise, tarhon, creveți și restul de fenicul crud feliat. Condimentați salata cu sare și piment d ' Espelette, aruncați ușor și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris