Salată Aruncată Cu Mere Și Migdale

Salată Aruncată Cu Mere Și Migdale
Salata de mere-migdale este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați caise, ceapă verde, migdale glazurate cu unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Aruncată Cu Migdale-Avocado, Salată Aruncată Cu Migdale-Portocale, și Salată Aruncată Cu Migdale Și Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați salata verde, caisele, migdalele, mărul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MigdaleMigdale
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, amestecați marmelada, uleiul și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți peste salată; aruncați pentru a amesteca.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista