Salata de mere-migdale este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați caise, ceapă verde, migdale glazurate cu unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Aruncată Cu Migdale-Avocado, Salată Aruncată Cu Migdale-Portocale, și Salată Aruncată Cu Migdale Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați salata verde, caisele, migdalele, mărul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Migdale
Salată Verde
Ceapă
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, amestecați marmelada, uleiul și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Marmeladă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți peste salată; aruncați pentru a amesteca.