Salata afumată de macrou, portocale și cuscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 109 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți cuscus-folosiți făină integrală dacă îl puteți obține, portocale, Nasturel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Salată de țelină, portocale și macrou afumat, Macrou afumat cu cuscus de plante și sfeclă, și Macrou Afumat, Măr Și Năsturel Pe Cuscus Uriaș.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 250 ml apă clocotită peste cuscus, se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță. Între timp, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se amestecă sucul de portocale, oțetul, zahărul și uleiul cu unele condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.