Salată acidulată de mere și sfeclă

Salată acidulată de mere și sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere și sfeclă. Această rețetă servește 4. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, brânză, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Prăjită, Salată De Sfeclă Prăjită Și Nucă, și Salată de sfeclă și fasole verde cu pansament acidulat Dijon.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline, oțetul, șalota și muștarul într-un castron mare, nereactiv și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați mărul tăiat cubulețe și sfecla și aruncați până când sunt bine acoperite în vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MărMăr
SfeclăSfeclă
3
Adăugați radicchio și brânza albastră și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a combina uniform, gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista