Salate Serioase: somon la grătar cu salată de busuioc de castraveți Thailandezi

Salate Serioase: somon la grătar cu salată de busuioc de castraveți Thailandezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salate Serioase: somon la grătar cu salată de busuioc de castraveți Thailandezi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 407 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,43 USD pe porție. 183 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, sos de pește, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de roșii de castraveți Thailandezi cu mentă, busuioc și coriandru, Somon cu salată thailandeză de ananas-castraveți, și Salată de castraveți de mărar și încă 5 salate de castraveți Super Simple pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, sucul de lămâie, uleiul, sosul de pește, coriandrul și zahărul într-un castron mic și bateți pentru a combina. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați castraveții și busuiocul într-un castron mare și puneți-l deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Frecați ușor fileurile de somon cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De SomonFile De Somon
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați fileurile cu pielea în jos pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 5 minute (rezistați dorinței de a arunca o privire sau de a răsturna devreme; când fileurile sunt bine arse pe prima parte, acestea ar trebui să se elibereze cu ușurință). Întoarceți fileurile și continuați grătarul până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de filet 125 buc.F pentru mediu rar sau 130 buc. F pentru mediu, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați pe o farfurie mare și cort cu folie. Lăsați să se odihnească timp de cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Între timp, aruncați castraveți și busuioc cu jumătate de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Scoateți pielea din somon, dacă doriți. Lingura salata pe partea de sus și se stropesc restul de pansament pe și în jurul somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista