Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă

Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere în oțet, sare și piper kosher, suc dintr-o lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salata crocantă de sparanghel și mazăre de zăpadă a Patriciei Wells, Patricia Wells ' s Cobb Salad: Iceberg, roșii, Avocado, slănină și brânză albastră, și Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la foc mic în fundul unei cratițe mari prevăzute cu un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați cartofii pe grătarul cu aburi peste apă clocotită, acoperiți și aburiți până la fiert, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Între timp, combinați sucul de lămâie și muștarul într-un castron mare și bateți pentru a combina. Stropiți încet în ulei de măsline în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați scallions și capere și aruncați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, dar încă calzi, feliați transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Adăugați la pansament și aruncați pentru a acoperi.
7
Adăugați menta și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista