Salata Treviso Caesar

Salata Treviso Caesar
Salata Treviso Caesar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,41 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, rulouri de aluat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de wholeliving.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de Treviso, nuc și Gruyulincormorre, Salată Treviso cu vinaigretă portocalie și Manchego, și Salată de Radicchio Treviso cu vinetă de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați bucățile de aluat, uleiul de măsline, cimbru și sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți crutoanele pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista