Salata Portobello-Spinac

Salata Portobello-Spinac
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, lacto ovo vegetariene și primale în repertoriul dvs., Salata Portobello-Spinach ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 288 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, oțet balsamic, cățel de usturoi și muștar dijon. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67% . Încercați Salată de spanac cu ciuperci Portobello marinate , Salată cu spanac și ciuperci Portobello și lasagna cu spanac și Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele șapte ingrediente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie. Într-un castron de servire, combinați spanacul, amestecul de ciuperci și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Naked Winery Foreplay, Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Acest Chardonnay 100% oferă pe nas arome bogate de fructe tropicale și citrice. Fructele citrice coapte agățate jos se simt cărnoase și moi în gură. O scurtă perioadă de timp pe stejar oferă invitații minunate și curate pentru a vă bucura de o sesiune prelungită de Preludiu. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțurilor, încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin seara. „Încerim să tachinem” cu etichetele sunt doar puțin riscante, deoarece credem că experiența din jurul vinului ar trebui să fie distractivă. Creați atmosfera pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare. Obțineți Uncorked® și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista