Salata Nicoise

Salata Nicoise
Salata ni ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 693 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar dijon, măsline kalamatan, bulgur și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Nicoise, Salată Fierbinte De Ni Nicolas, și Salată De Ni C pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 lingurițe de ulei de măsline cu 1/2 linguriță de muștar Dijon, 1 linguriță de oțet de vin roșu, 1 linguriță de suc proaspăt de lămâie și o picătură de piper. Aruncați pansamentul cu 2/3 cană bulgur gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Bulgur GătitBulgur Gătit
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2
Adăugați 1/2 cană de haricot aburit, 6 roșii cherry, înjumătățite, 3 măsline kalamata tocate, 1 lingură de ceapă roșie tocată și 2 1/2 uncii de ton alb Durabil, ambalat în ulei, scurs. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton Alb Ambalat în UleiTon Alb Ambalat în Ulei
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
3
Serviți peste 1 cană de rucola proaspătă, presărați pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista