Salata Mea Caesar. Partea 2

Salata Mea Caesar. Partea 2 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de inimi de salată română, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brioșe S ' Mores: Parțial Hrănitoare, Parțial Îngăduință, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar.
Instrucțiuni
Așezați hamsii într-un blender sau robot de bucătărie. Aruncați usturoi, muștar Dijon, Worcestershire și oțet. Apoi, adăugați suc de lămâie. Dă-i un amestec bun. Pulsați procesorul sau amestecați la viteză mică timp de câteva secunde. Răzuiește părțile laterale. Cu robotul de bucătărie sau blenderul pornit, dizzle ulei de măsline în amestec într-un flux mic. Răsturnați părțile laterale și amestecați-le din nou pentru a combina bine.
Adăugați sare, piper negru și parmezan. Pulsați totul împreună și amestecați până se combină bine. Dați la frigider pansamentul câteva ore înainte de a-l folosi pe salată.Crutoane: feliați pâinea în felii groase și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Aruncați-le pe o foaie de copt.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică sau tigaie la foc mic. Curățați și zdrobiți, dar nu tăiați 2 căței de usturoi și adăugați-i în ulei. Folosiți o lingură pentru a muta usturoiul în tigaie. După aproximativ 3 până la 5 minute, opriți focul și scoateți usturoiul din tigaie. Stropiți încet uleiul de măsline peste cuburile de pâine.
Se amestecă împreună cu mâinile, apoi se presară ușor cu sare.
Coaceți la 200 timp de o oră, agitând tigaia ocazional.La o oră după coacere, ridicați căldura la 400 de grade.
Coaceți-le la foc mare doar câteva minute.Salată: spălați și uscați inimile de salată Română, tăiați salata cu un cuțit. Folosiți un cojitor de legume și radeți felii mari și subțiri de parmezan.
Stropiți aproximativ jumătate din pansament peste vârful salatei. Aruncați o mână bună de așchii de parmezan. Dă-i o aruncare inițială bună, doar pentru a putea evalua cât de mult mai mult pansament ai nevoie.
Adăugați mai mult dressing și parmezan după gust.
Adăugați crutoane răcite. Aruncă ușor.