Salata mami a lui Eddie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, edamame, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui de bere rădăcină Hoboken Eddie, Mami Anderson Cezar, și Murături de coajă de pepene verde ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic de sticlă, combinați toate ingredientele de pansament, amestecând bine cu o furculiță pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu și adăugați edamame. Blanch timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge și se adaugă în castron cu pansamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-un castron mediu nereactiv, combinați legumele rămase și adăugați edamame și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 30 de minute, amestecând ocazional.
6
Se transferă într-un bol de servire și se servește rece.