Salata lui Nigel Slater de frunze de vară, carne de porc vindecată și cireșe

Salata lui Nigel Slater de frunze de vară, carne de porc vindecată și cireșe este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 355 calorii. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de cireșe, ulei de măsline, puțin pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsa dulce de piersici, Salata Vietnameză de vită la grătar a lui Nigel Slater, și Salata de vânat, struguri și Verjuice a lui Nigel Slater pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți muștarul într-un castron mic cu un vârf de sare, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și o măcinare de piper negru.
Se amestecă cu o furculiță sau cu un tel mic, apoi se introduce crema. Tăiați mărunt frunzele de pătrunjel și adăugați la pansament.
Aruncați frunzele de salată cu șunca vindecată. Înjumătățiți și lăsați cireșele și adăugați-le la frunze.
Stropiți peste pansament și serviți.