Salata de rosii, castraveti si ceapa rosie cu menta
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Salata de roșii, castraveți și ceapă roșie cu mentă ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Pentru 79 de cenți pe porție , primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 109 calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. 456 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare și piper, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 67% . Încercați Salata de roșii, castraveți și ceapă cu brânză feta: mâncare reală convenabilă , salată farro cu roșii, castraveți, mentă și feta și sandvișuri cu ceai de castraveți și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați castraveții, oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Napolitane De Vanilie Zdrobite (aproximativ 55 De Napolitane)
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se lasa la temperatura camerei timp de o ora, amestecand din cand in cand.
3
Adăugați roșiile, ceapa, menta și uleiul la castraveți și amestecați pentru a omogeniza. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tipul De Ciuperci La Alegere)
Culese Crengute De Marar
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch