Salata de quinoa de gradina
Salata Garden Quinoa este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană, cu 4 porții. O porție conține 412 calorii , 17 g de proteine și 15 g de grăsimi . Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, mazăre cu zahăr, sare și pătrunjel. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este remarcabil. Încercați quinoa garden , Garden Fresh Heirloom tomate, ardei și castraveți salată și brioșe fără ouă cu quinoa, banane și migdale - Cum să faceți brioșe cu quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți și amestecați quinoa la foc mediu-mare 3-5 minute sau până când este prăjită.
Adăugați apă; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 12-15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Transferați într-un castron mare.
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Adăugați sparanghelul și mazărea; gătiți, descoperit, 2-4 minute sau doar până când devine crocant.
Scoateți legumele și aruncați imediat în apă cu gheață.
Adăugați fasole verde; gătiți 3-4 minute sau până când devine crocant.
Scoateți fasolea și aruncați-o în apă cu gheață.
Scurgeți legumele; se usucă.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul, coaja de lămâie și sarea.
Adăugați roșiile și legumele albite la quinoa; stropiți cu dressing și amestecați pentru a se combina. Acoperiți cu semințe de dovleac.