Salata de pepene verde cu frunze de menta
Salata de pepene verde cu frunze de menta este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de sare și piper, vidalia, crengute de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pepene Verde Cu Rom Și Mentă, Salată De Pepene Verde Cu Mentă, și Salata de pepene verde cu menta.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de pe pepene galben și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii, îndepărtând și aruncând semințele și dați deoparte. Cojiți și feliați ceapa în inele.
Într-un castron mic, combinați oțetul, sarea, piperul și amestecați până când sarea este dizolvată. Se amestecă încet în uleiul de măsline, câteva picături la un moment dat.
Adăugați menta tocată, gustați și reglați condimentele.
Într-un castron mare, combinați pepene galben, ceapă și feta.
Turnați pansamentul peste amestecul de pepene galben și aruncați ușor până când totul este acoperit și amestecat uniform.
Garnisiți cu crengute de mentă.
Pentru a servi, împărțiți salata între farfurii individuale și garnisiți cu frunze de mentă.