Salata de pepene verde cu frunze de menta

Salata de pepene verde cu frunze de menta
Salata de pepene verde cu frunze de menta este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de sare și piper, vidalia, crengute de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pepene Verde Cu Rom Și Mentă, Salată De Pepene Verde Cu Mentă, și Salata de pepene verde cu menta.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de pe pepene galben și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii, îndepărtând și aruncând semințele și dați deoparte. Cojiți și feliați ceapa în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Într-un castron mic, combinați oțetul, sarea, piperul și amestecați până când sarea este dizolvată. Se amestecă încet în uleiul de măsline, câteva picături la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați menta tocată, gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Într-un castron mare, combinați pepene galben, ceapă și feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Turnați pansamentul peste amestecul de pepene galben și aruncați ușor până când totul este acoperit și amestecat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
6
Garnisiți cu crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Pentru a servi, împărțiți salata între farfurii individuale și garnisiți cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiVară
Revista