Salata de orez basmati
Salata de orez basmati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 1,44 USD per porție . O porție conține 594 de calorii , 11 g de proteine și 18 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați orez basmati, chimen, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Salata de orez basmati cu nucă de cocos și caju Kate's , orez basmati cu iaurt condimentat cu ghimbir și pilaf de orez basmati cu miros de chimen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se incinge uleiul intr-o cratita medie la foc mediu-mare, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc pana se inmoaie.
Adăugați scorțișoară, dafin, cuișoare, cardamom și chimen și gătiți timp de 1 minut.
Se adauga apa clocotita si stafidele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Lăsați apa să fiarbă din nou, amestecați o dată, acoperiți oala, reduceți focul și lăsați să fiarbă 12 până la 15 minute.
Luați de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți capacul și pufăiți cu o furculiță, adăugați caju și reasezonați cu sare și piper după gust.
Se serveste la temperatura camerei.