Salata de orez basmati

Salata de orez basmati
Salata de orez basmati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 1,44 USD per porție . O porție conține 594 de calorii , 11 g de proteine și 18 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați orez basmati, chimen, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Salata de orez basmati cu nucă de cocos și caju Kate's , orez basmati cu iaurt condimentat cu ghimbir și pilaf de orez basmati cu miros de chimen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se incinge uleiul intr-o cratita medie la foc mediu-mare, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați scorțișoară, dafin, cuișoare, cardamom și chimen și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Se adauga apa clocotita si stafidele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Lăsați apa să fiarbă din nou, amestecați o dată, acoperiți oala, reduceți focul și lăsați să fiarbă 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Luați de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
6
Scoateți capacul și pufăiți cu o furculiță, adăugați caju și reasezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CajuCaju
7
Se serveste la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista