Salata de Mar-fenicul a lui Marian
Salata de măr-fenicul a lui Marian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de mere galan, nuci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Salata de Mar-fenicul a lui Marian, Salată De Fenicul De Mere, și Salată de mere și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială 7 până la 9 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente; se condimentează cu sare și piper după gust.
Tăiați mărul, feniculul și țelina în felii subțiri, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Aruncați rucola cu o cantitate mică de vinetă. Aranjați rucola pe un platou de servire. Aruncați mărul, feniculul, țelina și pătrunjelul cu cantitatea dorită de vinetă. Top rucola cu amestec de mere; se presara cu nuci si sare si piper dupa gust.
Serviți imediat cu orice vinetă rămasă.
Încercați Această Răsucire!
Salată crocantă de sfeclă de morcovi: înlocuiți 2 sfeclă decojită de dimensiuni medii și 2 morcovi mari pentru mere, fenicul și țelină. Pentru a preveni pătarea mâinilor, țineți sfecla cu un prosop de hârtie sau purtați mănuși de cauciuc în timp ce feliați.