Salata de fasole verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 60 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 112 calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, ou fiert tare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Salata de fasole verde de migdale , Salata de fasole verde proaspata si rosii cu sos cremos de usturoi si Salata de fasole verde si cartofi cu vinegreta Dijon sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gătiți, descoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Scurgeți și puneți imediat fasolea în apă cu gheață.
Puneți într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Se toarnă peste fasole și se amestecă.
Adăugați roșia, ceapa, pătrunjelul și caperele; aruncă ușor. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, stropiți cu ou.