Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 60 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 112 calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, ou fiert tare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Salata de fasole verde de migdale , Salata de fasole verde proaspata si rosii cu sos cremos de usturoi si Salata de fasole verde si cartofi cu vinegreta Dijon sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gătiți, descoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).
2
Scurgeți și puneți imediat fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
3
Scurgeți și uscați.
4
Puneți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
16 Frigarui (6 Inchi).
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Se toarnă peste fasole și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
7
Adăugați roșia, ceapa, pătrunjelul și caperele; aruncă ușor. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, stropiți cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze