Salata de cicoare a lui Gilly

Salata de cicoare a lui Gilly
Salata de cicoare a lui Gilly durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 166 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar integral, zahăr auriu, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Încercați Salată de cicoare, Jicama și Pecan, Salată de cicoare cu gutui și nuci pecan, și Salată de cicoare, mandarină și rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați frunzele de cicoare și puneți-le într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
2
Se amestecă uleiul, oțetul, muștarul și zahărul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă peste frunze și se aruncă cu o lingură și o furculiță, astfel încât toate frunzele să fie acoperite.
4
Serviți imediat, înainte ca pansamentul să aibă șansa de a decolora și înmuia frunzele.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista