Salata de cartofi scotch-irlandeză a lui Diane
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de garnituri ? Salata Scotch-Irlandeză de cartofi a lui Diane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 90 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 267 de calorii . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de boia de ardei, țelină, murături cu mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scotch Eggs , The Scotch Egg și Scotch Eggs vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge si se lasa sa se raceasca.
Scoateți coaja de cartofi și tăiați-le în bucăți.
Puneți într-un castron mare.
Amestecați ușor țelina, ceapa roșie, ouăle, măslinele negre, măslinele verzi, gustul murat cu mărar, gustul murat dulce și boia de ardei cu cartofi până se combină bine.
Amestecați muștarul, oțetul și maioneza; se amestecă ușor până când toate ingredientele sunt acoperite și umede. Dacă salata nu este suficient de umedă, amestecați până la 1/2 cană maioneza în salată.
Se condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust. Pentru cea mai bună aromă, faceți cu o zi înainte și lăsați-l la frigider peste noapte.