Salata de cartofi Jean

Salata de cartofi Jean
Salata de cartofi Jean este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți țelină, garnituri: frunze de salată bibb, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salata de cartofi a bunicii Jean, Salata de varză chineză a lui Jean, și Salată de Kale de Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartofi, 1/2 linguriță. sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu și gătiți 10 până la 15 minute sau doar până la licitație; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță din oțel inoxidabil. (Nu folosiți antiaderent.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați apă la o adâncime de 3 inci. Aduceți la fierbere; acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Între timp, toacă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5
Scurgeți ouăle și reveniți la tigaie. Umpleți tigaia cu apă rece și gheață. Atingeți fiecare ou ferm pe tejghea până când se formează fisuri pe toată coaja. Cojiți sub apă curgătoare rece. Se taie ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Amestecați ouăle, ceapa verde, ardeiul gras, țelina și morcovul într-un bol mare; adăugați cartoful, amestecând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se amestecă maioneza, piperul și restul de 1 linguriță. sare; se adaugă în amestecul de cartofi, amestecând ușor pentru a acoperi. Condimentează cu sare după gust. Acoperiți și răciți 1 1/2 până la 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista