Salata de cartofi a tatălui

Salata de cartofi a tatălui este o lactate gratuit rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de paste spiralate, murături de mărar, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de ouă de cartofi A la salată de cartofi fierbinți, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de femei schimbătoare de jocuri în alimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Lăsați cartofii să se răcească.
În timp ce cartofii se gătesc, așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele spiralate și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, se clătește cu apă rece și se lasă să se răcească.
Curățați cartofii. Tăiați cartofii și ouăle fierte în bucăți de dimensiuni de mușcătură într-un castron mare.
Se amestecă pastele fierte, murăturile de mărar și ceapa verde. Într-un bol, amestecați maioneza, sosul Worcestershire, suficient suc de murături de mărar pentru a face un pansament cremos și sare și piper după gust.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor pentru a acoperi toate ingredientele cu pansament. Se răcește salata până se răcește, cel puțin 30 de minute.